innotrans home
Vacature : Engineer/ontwikkelaar

Innotrans is een jong en dynamisch bedrijf dat voertuigen ombouwt tot buurt- en minibussen, lijn- en rolstoeltaxi's, bussen voor openbaar vervoer, VIP- / speciaal vervoer en particulier. Alle werkzaamheden vinden plaats conform de Nederlandse, Europese regelgeving en de richtlijnen van de diverse voertuigfabrikanten.Door continue innovatief te zijn, is Innotrans dé toonaangevende speler in de ombouw en aanpassing van voertuigen voor alle vormen van personenvervoer.

Omschrijving:
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, ook in de Engelse en Duitse taal, bent flexibel, stressbestendig, klantgericht en je hebt een praktische, servicegerichte instelling. Het houden van overzicht en hierin prioriteiten kunnen stellen is van groot belang. Je houdt altijd jouw vakkennis up-to-date en de laatste ontwikkelingen binnen jouw expertise goed in de gaten. Kennisdeling met jouw collega's zie jij als essentieel. Je levert een actieve bijdrage aan verbetertrajecten en het continu verbeteren van eigen processen

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden, construeren en met behulp van Solidworks uitdetailleren van constructies en systemen ten behoeve van de ombouw van voertuigen voor personenvervoer. Dit houdt onder andere in: het verzamelen van de informatie, opstellen van de functionele specificaties, selecteren van de componenten en het uittrekken van de benodigde materialen. Vervolgens het doorrekenen en optimaliseren van de constructies voor wat betreft kosten, gewicht, productie en veiligheid. Beoordelen van de maakbaarheid, ontwikkelen, bouwen en testen van het prototype bij de TUV. Je bent gewend om in een multidisciplinair team te werken en weet creatieve ideeën om te zetten in praktisch toepasbare oplossingen. Brede allround engineeringsfunctie.

Algemeen:
Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met Automotive. Kennis en ervaring met Solidworks een vereiste. Je hebt kennis van en ervaring met methodisch ontwerpen, houdt overzicht, bent doelgericht en kunt systematisch werken. Daarnaast heb je kennis van, mallen en matrijzen. Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands, Engels, Duits).

Opleiding:
HTS diploma Werktuigbouwkunde, Automotive of vergelijkbaar.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Representatieve auto

Bij interesse, neem contact op met onze HR manager:
Joyce Rüttchen 
076-596 97 40
Of stuur je CV naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vorig bericht Volgend bericht 


OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 8.00-17.00 uur
Zaterdag Op afspraak

CONTACT

Innotrans 
Hazeldonk 6267
4836 LG Breda         
T +31 76 596 9740
F +31 76 596 9741
E info@innotrans.nl