Leasing
Innotrans heeft niet alleen verstand van voertuigen, maar ook van leasen en financieren. Innotrans kent uw wensen, weet wat u in een auto zoekt en deelt de liefde voor het merk. Voor ieder voertuig is er een passende financieringsoplossing die perfect aansluit bij uw situatie en uw wensen. De lease- en financieringsproducten zijn maatwerk. Scherp geprijsd en met aantrekkelijke voorwaarden. Innotrans leasing en financiering is een financieel product van Mercedes-Benz Financial Services.

Leasen

Een auto leasen heeft veel voordelen. U kunt rekenen op de zekerheid van een vast maandbedrag en vermijdt plotselinge en ongeplande kosten. Onze verkopers helpen u graag verder met een goed en objectief advies.

Financieren

Heeft u wel eens overwogen om de financiering van uw auto uit te besteden aan een specialist? Wij kunnen u wellicht helpen met een deskundig en objectief advies. Of het nu om een nieuwe of een jonge gebruikte auto gaat, wij vertellen u graag wat de financieringsmogelijkheden zijn, en welk betaalplan het beste bij u past.

 

Verzekeringen

Natuurlijk bent u zuinig op uw voertuig, maar er kan altijd iets onverwachts gebeuren. Het is daarom belangrijk dat uw auto goed verzekerd is. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Door onze jarenlange ervaring in de automotive branche weten wij wat er bij onze klanten speelt. Dat wanneer zij schade hebben graag goed geholpen willen worden. En dat de auto hersteld wordt volgens fabrieksnormen. En uiteraard er weer originele merk onderdelen op de auto worden gemonteerd. Tijdens de schade bieden wij natuurlijk vervangend vervoer, zodat u te allen tijde mobiel blijft.

> Meer informatie over de verzekering

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 8.00-17.00 uur
Zaterdag Op afspraak

CONTACT

Innotrans 
Hazeldonk 6267
4836 LG Breda         
T +31 76 596 9740
F +31 76 596 9741
E info@innotrans.nl